Fisioterapeuta Girona

Drenatge Limfàtic Manual i Fisioteràpia Dermatofuncional

Alleuja les teves molèsties
per a sentir-te millor en el teu dia a dia

Contactar

MILLORA

Els Teus Símptomes

ACONSEGUEIX

El teu Objectiu Sense Dolor

RECUPERA

El teu Benestar

En què et pot ajudar la Fisioteràpia Dermatofuncional a Girona?

Pre/Postoperatori cirurgia

Les operacions estètiques o plàstiques no acaben al quiròfan, això és el primer pas. T'ajudo a recuperar la teva mobilitat, disminuir la inflamació i el dolor. A més pots reprendre les teves activitats diàries amb més facilitat.

Drenatge Limfàtic Manual

Sabies que les malalties vasculars representen la primera causa de mortalitat mundialment. Vols aprendre de forma correcta hàbits que tindran un impacte directe sobre la teva salut.

Limfedema/Lipedema

Has passat per un càncer i t'han extirpat ganglis limfàtics o necessites un tractament postoperatori o conservador per a el teu lipedema. Sóc aquí per ajudar-te. Mitjançant els meus tractaments et faré un pla d'acció que et permetrà millorar la teva qualitat de vida.

Tractaments corporls i facials

No només es tracta d'estètica, els tractaments de fisioteràpia dermatofuncional t'ajudaran a millorar la funcionalitat i la qualitat de la teva pell. T'agradaria saber com et pot ajudar? Comprova-ho!

Sóc Lucía,
Fisioterapeuta especialitzada en Drenatge Limfàtic Manual

L’especialització de Fisioteràpia Dermatofuncional i Drenatge Limfàtic Manual no només són tractaments per a la pell i la bellesa.

Gràcies als coneixements d’anatomia, fisiologia i des de la base científica, treball la funcionalitat del múscul i dels teixits.

T’ajudo a cuidar la teva interior per accelerar la teva regeneració cel·lular i podràs millorar la teva qualitat de vida, el teu benestar i més obtenir beneficis estètics.

Elles volen compartir amb tu la seva experiència

(ressenyes reals extretes de la fitxa de Google)

Tracte excel·lent i molt amable. Molt professional en tot el que fa. Sens dubte una molt bona elecció per a la meva postoperatori. Tractament amb drenatge limfàtic i amb màquina de tecarteràpia. Tractament de la cicatriu. Molt recomanable.
Icono mujer pelo largo
Esther H.
Abdominoplàstia/Liposucció
Lucía li donarà un tracte personalitzat i amb les màximes mesures de seguretat. És una gran fisioterapeuta tant en drenatge limfàtic, que és la seva especialitat, com altres tècniques. El recomano al 100%.
Icono mujer pelo largo
Anna C.
Lipedema
Estic supercontenta amb Lucía de Limfacentre. Vaig trobar la informació a Google, perquè buscava un lloc on fer drenatge limfàtic. Després de passar per una mastectomia amb extirpació dels ganglis vaig començar a tenir problemes en el braç amb el limfedema. Lucía em va ajudar a controlar el limfedema. Fins a aconseguir baixar-me la inflor del braç i ara ho tinc molt bé tenint en compte que va treballar de neteja i ho estic carregant. Gràcies, Lucía ets un sol i molt bona professional.
Icono mujer pelo largo
Malina
Limfedema secundari

CONTACTA ARA

Av L'Amical Mauthaussen 3. 17007 Girona

Autobús: Línia 5
Aparcament Gratuït (Al davant del König de Fontajau o cinema Oscar)

No tanquem al migdia!

De dilluns a divendres de 09:00 a 19:00

Scroll al inicio
Ir arriba
Abrir chat
En què et podem ajudar?
Si tens algun dubte, pregunta'ns per aquí. Gràcies.

Si tienes alguna duda, pregúntanos por aquí. Gracias.
Call Now Button